Szpinak się już pojawił, więc na pewno sobie taki zrobię....dosłownie już mi zapachniało :-)
U nas w domu szpinak pojawia się często :) A w koktajlach nawet mój gimnazjalista go akceptuje :)
wygląda smecznie :D
Smakuje równie dobrze :D
A #MalyKlosek zamieni kefir na mleko ryżowe lub migdałowe i też na pewno będzie pysznie :)
Z ciekawości sama spróbuję jak będzie smakował z mlekiem migdałowym :)
o mamo, aż mi ślinka leci! uwielbiam :)
a ze szpinakiem mrozonym wyjdzie dobre tez? pozdrawiam (Malaryska z fb :) )
Nie próbowałam z mrożonym, na pewno będzie bardziej "wodniste". Myślę, że wtedy należałoby dodać minimalną ilość (bardziej dla koloru niż dla smaku)
Szpinak się już pojawił, więc na pewno sobie taki zrobię....dosłownie już mi zapachniało :-)
OdpowiedzUsuńU nas w domu szpinak pojawia się często :) A w koktajlach nawet mój gimnazjalista go akceptuje :)
Usuńwygląda smecznie :D
OdpowiedzUsuńSmakuje równie dobrze :D
UsuńA #MalyKlosek zamieni kefir na mleko ryżowe lub migdałowe i też na pewno będzie pysznie :)
OdpowiedzUsuńZ ciekawości sama spróbuję jak będzie smakował z mlekiem migdałowym :)
Usuńo mamo, aż mi ślinka leci! uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńa ze szpinakiem mrozonym wyjdzie dobre tez? pozdrawiam (Malaryska z fb :) )
OdpowiedzUsuńNie próbowałam z mrożonym, na pewno będzie bardziej "wodniste". Myślę, że wtedy należałoby dodać minimalną ilość (bardziej dla koloru niż dla smaku)
Usuń